Schoonmaak voor particulieren

image

Schoonmaak voor particulieren
in de regio Rijen

Tuba Schoonmaakbedrijf in Rijen is werkzaam voor particulieren met een professionele schoonmaak. Ons werkgebied strekt zich uit in ongeveer 30 km rondom Rijen en omvat onder andere de plaatsen Breda, Tilburg en Den Bosch.

U kunt ons inschakelen voor incidentele schoonmaak van uw woning, maar ook verzorgen wij periodieke schoonmaak. De frequentie hiervan gebeurt in overleg met u en kan bijvoorbeeld bestaan uit een wekelijkse of tweewekelijkse schoonmaak. Tijdens de schoonmaak zijn de mogelijkheden zeer uitgebreid.

Concurrerende tarieven, service en goede nazorg

Er is bij ons altijd sprake van een glasheldere communicatie

Image

Ons bedrijf is kleinschalig. Hierdoor hebben wij een efficiënte bedrijfsvoering. Dit kunnen wij doorberekenen in de tarieven. Wij bieden voor alle diensten een concurrerende prijs, zonder daarbij afbreuk te doen aan de prima kwaliteit die wij nastreven. Bij alle werkzaamheden heeft u maar te maken met één aanspreekpunt, wat garant staat voor een snelle voortgang van een project en een duidelijke communicatie mogelijk maakt tussen u en ons.

Bij ons heeft u niet te maken met lange wachttijden. Na aanmelding van uw opdracht zorgen wij voor een snelle opvolging.

Is iets niet helemaal naar uw zin of heeft u nog aanvullende wensen? Dan bent u bij ons verzekerd van een prima nazorg. Wij keren dan gewoon terug om het één en ander te bespreken en waar nodig naar volle tevredenheid op te lossen. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom kunt u ook rekenen op onze flexibiliteit. Komt het u in de avonduren of de weekenden beter uit dat wij de schoonmaak uitvoeren? Geen probleem, wij verzorgen het graag voor u.

In een radius van ongeveer 30 km rondom Rijen verzorgt Tuba schoonmaakbedrijf schoonmaakdiensten voor particuliere opdrachtgevers en bedrijven.

Contact ons

Openingstijden

Maandag 09:00-17:00
Dinsdag 09:00-17:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-12:00