Schoonmaak voor bedrijven

image

Schoonmaak voor bedrijven
in de regio Rijen

Tuba Schoonmaakbedrijf in Rijen heeft zich onder andere gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren, bedrijven en magazijnen in de regio Rijen. Wij werken onder andere in de driehoek Breda, Tilburg en Den Bosch. Globaal ongeveer 30 kilometer rondom Rijen. Ook voor industriële schoonmaak kunt u ons inschakelen. Wij beschikken hiervoor over de juiste expertise en modern materieel.

Om het werkproces op uw werkvloer niet onnodig te verstoren kunt u rekenen op onze flexibiliteit. De schoonmaak kan ook buiten kantooruren plaatsvinden. Wij zijn u ook graag van dienst in de avonduren en de weekenden.

Concurrerende prijzen, service en een prima nazorg

Er is bij ons altijd sprake van een glasheldere communicatie

Image

Door de kleinschaligheid van ons schoonmaakbedrijf hebben wij niet te maken met hoge overhead kosten. Hierdoor kunnen wij concurrerende tarieven bieden voor al onze werkzaamheden. Dit gaat niet ten koste van de uitstekende kwaliteit die wij bieden. U krijgt nooit te maken met een wirwar van contactpersonen maar heeft altijd maar één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen wij de werkzaamheden snel uitvoeren en is er sprake van een glasheldere communicatie.

Wij hanteren geen lange wachttijden en zorgen voor een snelle opvolging na ontvangst van uw opdracht. Ook kunt u vertrouwen op een goede nazorg. Heeft u nog zaken die u aangepast wilt hebben of bent u niet volledig tevreden? Dan keren wij gewoon terug om het op te lossen.

In een radius van ongeveer 30 km rondom Rijen verzorgt Tuba schoonmaakbedrijf schoonmaakdiensten voor particuliere opdrachtgevers en bedrijven.

Contact ons

Openingstijden

Maandag 09:00-17:00
Dinsdag 09:00-17:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-12:00