Over ons

image

Schoonmaken
in Rijen en omstreken

In een radius van ongeveer 30 km rondom Rijen verzorgt Tuba schoonmaakbedrijf schoonmaakdiensten voor particuliere opdrachtgevers en bedrijven. Wij bestaan uit een team van gemotiveerde schoonmakers, elk met hun eigen specialismen en kwaliteiten. Met oog voor detail wordt uw pand grondig gereinigd. Daarbij bieden wij een uitgebreid pakket aan aanvullende diensten, zodat wij een totaalpakket en absoluut maatwerk aanbieden.

Wij streven naar een optimaal eindresultaat en maken gedane beloften altijd waar. Dat is wat u als gewaardeerde klant verdient.

image

Tapijtreiniging

Alle soorten tapijt worden door ons grondig gereinigd, waardoor er sprake is van een prettige woon- of werkomgeving.

Tijdens de schoonmaak worden badkamers, toiletten of keukens grondig gereinigd, inclusief het aanwezige sanitair, met een blinkend en hygiënisch resultaat.

Naast alle schoonmaakwerkzaamheden zijn wij ook leverancier van sanitaire benodigdheden als handdoeken, toiletrollen, droogloopmatten en sanitaire boxen voor vrouwen.

Gevelreiniging

Ook voor het grondig reinigen van een gevel zijn wij uw aangewezen partner. Een doffe of verontreinigde gevel is geen fraai gezicht in een straatbeeld. Met een grondige gevelreiniging krijgt de gevel weer de oorspronkelijke representatieve uitstraling.

Maatwerk in schoonmaak

Vertrouw op de expertise van onze medewerkers

Zoekt u dus een schoonmaakbedrijf wat u een breed pakket aan diensten kan bieden en veel waarde hecht aan kwaliteit en service en wilt u daar een aantrekkelijk tarief voor vernemen? Neemt u dan vandaag nog contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende en duidelijke offerte.

In een radius van ongeveer 30 km rondom Rijen verzorgt Tuba schoonmaakbedrijf schoonmaakdiensten voor particuliere opdrachtgevers en bedrijven.

Contact ons

Openingstijden

Maandag 09:00-17:00
Dinsdag 09:00-17:00
Woensdag 09:00-17:00
Donderdag 09:00-17:00
Vrijdag 09:00-18:00
Zaterdag 09:00-12:00